Global Warming

2013-01-22 @ 22:52:00
Jag mixade ihop ett fult collage av från en liten ego-iphone-photoshoot-session som jag hade någongång. Jag erkänner att man tar mycket mer bilder när man har en "fram-kamera" på sin mobil. You gotta be egooooo, such a huge egoooo. näh, håll käften.
 
Idag har jag avanmält mig från dansen och på riktigt köpt ett gymkort. Vill gråta över att inte dansa denna termin men det fanns fler - än + om man säger sååå. Jag är egentligen inte ett stort fan av att gymma, tycker det är så hemskt att vara instängd i ett rum och bara kötta på massa maskiner, jag vill typ springa runt på en åker tills jag inte kan andas eller nått sånt. Men båda Caroline och pappa är med så det blir kul när man gör det tillsammans, sen passar det bra med tider och skolan samt denna vinter-säsong. Sen har Pitbull släppt nytt album så det går fiiint.
 
Kan ta halv 12-tåget imöra, så nu ska jag titta på dokumentär på netflix!! btw, när man köper naturgodis så finns det cashewnötter med sourcream and onion på... ÅÅÅÅH det är himelskt gott!!! GÖRGOTT.
 
/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0