nu ska vi skratta

2013-01-29 @ 14:56:05
 
/J
 

Newkid 2013

2013-01-27 @ 21:40:19
Newkid är tillbaka!! Mäktig liten trailer här för vad som kommer att ske framöver år 2013. Ska bli kul att höra mer musik frrån honom :) Alla var ju beroende av Jag gråter bara i regnet och vi ska inte prata om Baby? haha.
 
btw, någon som sett avsnittet "Fanny och Alexander" på Kanal5Play? Handlar just om Alexander och hans flickvän Fanny (http://blog.nelly.com/fannylyckman/) där man får hänga med i deras vardag. Det kanske kommer att bli en hel webbserie men då måste man rösta fram det så ta en titt om ni känner fört!!
 
/J

:)

2013-01-25 @ 23:25:00
FREDAG, FREDAG - MÅSTE GET DOWN ON FREDAG! ååh, så vackert med helg.
Som den thorén-elev jag är så är jag ledig på just fredagar (oom man inte har röda uppgifter vilket jag inte har just nu) såå sovmorgon för mig idag!! Imorse gick jag upp och åt chips till Breakfast at Tiffany´s. Det är vid sådanna stunder livet är underbart. Dock har ca 15 uppgifter till skolan som ska göras inom några veckor....aaaand i just don´t feel it. Men men, just nu tittar och skriker  jag på karaoke-versionen av Mamma Mia filmen!! lovely. 
 
/J

I would walk 500 miles

2013-01-25 @ 13:00:00
Herregud det har varit så länge sen jag bloggade här nu. Bloggen borde döpas om till js.webblogg.se. För alla er som inte fattade så stog i:et i vårt namn för Ida ;)
 
Så jag tänkte att jag måste ju skriva här nu när jag faktiskt ska göra något intressant och roligt. Jag ska åka till åre! Jag och 9 andra kompisar drar upp nu under studentveckan för att bara ha det awsesome. Fira att detta faktiskt är vår sista termin.. på vasa. Jag ska försöka blogga där uppe och även filma så mycket som möjligt så det kan bli en YT-video!
 
Men nu måste jag dra då jag precis fick sms om att min skjuts är på väg!!!!!!!!!
Btw. roadtrip WOOOOOHOOOOOOOOOOO!!
 
/i

Spring Breakers

2013-01-23 @ 22:28:16
YES YES YES. Har väntat på denna trailer i en evighet och äntligen är den här!!! Selena Gomez, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine och frikkin James Franco!!! Handlar alltså om fyra college girls som rånar en restaurant för att ha råd att åka på en spring break-semester där de får lite problem med någon drugdealer som Franco spelar, haha. Sååå excited för att få se den!! Har premiär i Mars 2013.
 
 
/J

Global Warming

2013-01-22 @ 22:52:00
Jag mixade ihop ett fult collage av från en liten ego-iphone-photoshoot-session som jag hade någongång. Jag erkänner att man tar mycket mer bilder när man har en "fram-kamera" på sin mobil. You gotta be egooooo, such a huge egoooo. näh, håll käften.
 
Idag har jag avanmält mig från dansen och på riktigt köpt ett gymkort. Vill gråta över att inte dansa denna termin men det fanns fler - än + om man säger sååå. Jag är egentligen inte ett stort fan av att gymma, tycker det är så hemskt att vara instängd i ett rum och bara kötta på massa maskiner, jag vill typ springa runt på en åker tills jag inte kan andas eller nått sånt. Men båda Caroline och pappa är med så det blir kul när man gör det tillsammans, sen passar det bra med tider och skolan samt denna vinter-säsong. Sen har Pitbull släppt nytt album så det går fiiint.
 
Kan ta halv 12-tåget imöra, så nu ska jag titta på dokumentär på netflix!! btw, när man köper naturgodis så finns det cashewnötter med sourcream and onion på... ÅÅÅÅH det är himelskt gott!!! GÖRGOTT.
 
/J

Håll Om Mig

2013-01-20 @ 21:11:00
Ny musik med våra svenska och grymma artister Petter och Daniel Adams-Ray!!! Bra text och underbar ref med Daniel :D Denna kommer nog spelas mycket på the radio in på våren och sommaren... :) Men jag klagar inte.. då får man skrika: HÅÅÅLL ÅÅÅÅÅÅÅÅÅM MIG. heheh. Nu vill jag bara att Adams-Ray ska komma ut med lite mer och egen musik, gärna lite rap!!! 
 
/J

jossan kan göra giffar inte ida

2013-01-20 @ 21:06:00
Här var det dött.. Men som vanligt måste jag dra till med den gamla ursäkten: skolan. Både jag och Ida har hardcore pluggat sedan skolan har börjat (speciellt Ida, kvinnan lägger ner helger och nätter på pluggerier - you go girl!!). Men det brukar löna sig att kämpa på så man inte kommer efter osv osv osv. Nu har sista terminen ever startat och jag vill verkligen fokusera och göra mitt bästa i varenda kurs!! Det är bara några månader kvar till studenten och friheten nu så man kan inte göra något annat än KÄMPA! Man måste alltid prioritera skolan först så bloggen kommer lite efter ibland, men jag hoppas att det lönar sig att plugga på så man får lite tid över någon gång :)
 
Så. Nu är det söndag och imorgon börjar en ny fräsch vecka!! Jag har lite blandade känslor över att man har kommit in i denna rutin-vardag igen, jag hatar orden "rutin" och "vardag" för jag vill liksom att varje dag ska vara ny och speciell. Men det blir verkligen högsta fokus på skolan och körkortet nu i några veckor. V hörs nästa gång jag skriver här så kram kram!! 
 
/J

Justin Timberlake is Ready

2013-01-11 @ 00:21:16
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Tacka gudarna, Justin Timberlake kommer med ny musik.
Timbaland är även inblandat whaaa!!!!! ARJVOAFNVKFVDKM. holy holy holyadlkvnfddasö ödsakj fv a
 
När jag såg detta på twitter:
 
/J

jag är sjuk

2013-01-11 @ 00:19:56
Ja, hejhej här ligger jag i sängen med feber och huvudvärk som gör att det känns som att någon hoppar på mitt huvud... ååh, Sherlock Holmes: "who´s been dancing on my chest?" eheheh. Nälå, men jag har börjat blivit bättre nu så jag ska inte sova 90% av dagen imorgon utan ska försöka få lite plugg gjort mellan mina serier. Det kanske är lite sorgligt att jag tycker det är underbart att vara sjuk för då får jag titta på Supernatural hela dagarna....
:D
 
/J

There´s Only One Tree hill

2013-01-08 @ 21:06:00
One Tree Hill är och förblir en av världens bästa tv-serier. Någonsin. Ever. Ever ever ever.
Det tog mig några månader, men jag har nu tittat på alla avsnitt från det första till det sista och jag älskar denna serie mer än allt typ. Man blir förälskad i varenda karaktär. Payton är bäst, Haley och Nathan ååååh, Sophia Bush är en så begåvad skådespelare OCH LUCAS I LOVE YOU. Varenda människa borde titta på serien, de första säsongerna är starkast men man får så mycket av alla 9 säsonger. Bara att de uppmärksammar så bra musik, litteratur och filmer ♥ ÅH.
 
OTH har som varenda serie sina upp- och nedgångar. Men de flesta avsnitt är så genialsikt och fint gjorda så det slutar alltid att man dränker sig själv i tårar efter varje avsnitt.. Så om man letar efter en bra serie, eller inte har sätt så mycket av oth så MÅSTE man titta på detta.
  
 
Vi kan ju ta en stund och bara njuta av världens bästa intro:
 
/J

One Direction - Kiss You

2013-01-08 @ 01:27:15
Hääär har vi nya musikvideon till One Directions senaste singel :) Jag tycker inte att låten är den bästa (Rock Me och I Would är såååå mycket bättre) men videon är ju sjukt rolig!! Döööör.  
 
/J

longdistanceletters.blogg.se

2013-01-06 @ 16:16:01
För några månader sedan lämnade våran kära vän Christy (aka Kristin) oss och Sverige för att vara utbytesstudent borta i Amerika läsåret 2012/2013. Hon lever alltså livet som amerikan borta i Idaho, USA just nu medan jag och alla andra 94or fortsätter våran sverige/gymnasium-vardag... Det är tillåtet att vara avundsjuk!!!
Det är iallafall ascoolt att kunna läsa och hänga med henne i high school-vardagen och på alla amerikanska äventyr där borta så besök hennes blogg: http://longdistanceletters.blogg.se/.
 
och Kristin, VI SAKNAR DIG PUSS OCH KRAM VI HÖRS SNART IGEN PÅ SKYPE ♥
 
/J

gott nytt

2013-01-04 @ 19:42:00
Våran gran har börjat tappa barr och snön har börjat att smälta :( Det märks att December är slut och att det helt plötsligt blev år 2013. Men jag tycker det känns bra med ett fräscht Januari och ett helt nytt år med nya äventyr osv osv osv. Jag älskar detta lugna och härliga jullov iallfall!! Att kunna sova hur länge man vill, sitta vid youtube till 4 på natten och gå långa promenader på kvällarna. mmm. Ikväll ska jag äta friterat och titta på "Brave" som äntligen finns i bra kvalité. sounds goooood. bye :D
 
omg. "When I Was Your Man" på Bruno Mars nya är så fin. *tears*
 
/J

2012 Mashup

2013-01-03 @ 17:09:00
Denna mashup med de största låtarna av 2012 gjord av Pop Danthology är sååååå GRYM. Jag får största nostalgin och vill nästan gråta när vissa låtar är med, haha. Existerar även på Sporify!! :D Men ah, 2012 VAR ETT FINT ÅR.
 
/J

RSS 2.0