rubben är alltid svår

2013-02-24 @ 21:30:59
Hello! Tänkte skriva ett litet inlägg och bevisa att vi inte har dött, blivit kidnappad eller nått annat som kan förklara varför vi inte uppdaterat på sjuttiotvå år. Sanningen är att vi helt enkelt inte har haft tid eller lust att blogga på senaste tiden så det har inte hänt så mycket här som ni kanske har sett, hehe. Men vi är faktiskt inne på vår sista termin nu och det är skola, skola, skola som gäller!
 
Vet att vi är experter på att lova saker och sen aldrig make it happen så tänker inte ge ut några stora löften denna gång. Det är så kul att människor fortfarande engagerar sig och går in här varje dag men vi kan just nu inte lova att det kommer nya inlägg regelbundet - från och med nu bloggar vi när vi vill och känner för det! Det kan bli om en dag, en vecka eller en månad vi bloggar igen... we don´t know! Vi hörs snart iallfall, ni får ha det fint så länge :)
 
/IJ

Kommentarer
Postat av: Thäsy

asså ni har så himla fint hår båda två! Har ni tidigare skrivit tips om hur man kan sköta sitt långa hår så det inte blir slitet osv? Annars skulle det va jätteroligt om ni vill skriva lite tips på hur man gör för att ha så fint tjockt långt hår som ni har! kram<3

2013-08-22 @ 12:41:17
URL: http://thasy.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0