Demi Lovato - Heart Attack

2013-02-26 @ 21:22:29
DEMI KOMMER MED NYTT ALBUM!! Wiiiii, jag älskar dessa små trailers inför låtar och album - man blir så excited för att få höra!! Nu går det att lyssna på hennes nya singel HÄR. Såå bra :D
 
/J

rubben är alltid svår

2013-02-24 @ 21:30:59
Hello! Tänkte skriva ett litet inlägg och bevisa att vi inte har dött, blivit kidnappad eller nått annat som kan förklara varför vi inte uppdaterat på sjuttiotvå år. Sanningen är att vi helt enkelt inte har haft tid eller lust att blogga på senaste tiden så det har inte hänt så mycket här som ni kanske har sett, hehe. Men vi är faktiskt inne på vår sista termin nu och det är skola, skola, skola som gäller!
 
Vet att vi är experter på att lova saker och sen aldrig make it happen så tänker inte ge ut några stora löften denna gång. Det är så kul att människor fortfarande engagerar sig och går in här varje dag men vi kan just nu inte lova att det kommer nya inlägg regelbundet - från och med nu bloggar vi när vi vill och känner för det! Det kan bli om en dag, en vecka eller en månad vi bloggar igen... we don´t know! Vi hörs snart iallfall, ni får ha det fint så länge :)
 
/IJ

RSS 2.0