Clinique 3 Steg

2012-11-17 @ 17:08:00
För ett tag sedan bestämde jag mig för att köpa ansiktsvård i ett helt paket av samma märke för att slippa använda massa olika produkter hit och dit som som jag inte har någon ordning på.
Jag valde att köpa denna 3-stegs-serien från Clinique och jag har använt produkterna ett tag nu och är faktiskt mycket nöjd!! Det är alltså rengöring, exfoliering och återfuktning.
 
Såhär skriver Clinique själv om serien:
Tack vare tre enkla steg som är utvecklade för just din hudtyp får din hud precis vad den behöver. En mild och grundlig rengöring. Exfoliering som tar bort smuts, döda hudceller och överskottsolja. Återfuktning som stärker hudens fuktbarriär. Varje enskilt steg förbereder huden för optimala resultat vid nästa steg. Efter 3-Stegs Systemet har huden bättre möjligheter att uppta övrig hudvåard, så att produkterna arbetar mer målinriktat och effektivt. Resultatet: En hud som är klarare, vackrare och mer strålande.
 
Har även hört från Ida att deras nattkräm ska vara underbar, så funderar att investera i den med.
Clinique har ganska höga priser, men jag tycker att det är värt det om det fungerar :)
 
/J

Kommentarer
Postat av: Lina

Min kille köpte den till mig i present, och jag hade inte hört om deras 3-steg tidigare.. men love it! Så nu får han köpa mer haha..

2012-11-18 @ 12:57:57
URL: http://linaohlsen.se
Postat av: Jennifer

Jag har också den serien, de är great! :)

2012-11-18 @ 15:21:02
URL: http://www.nattstad.se/_eleonore_

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0