Vinsten - Luckiest girl

2012-11-28 @ 22:14:21
Har alla tittat på sista avsnitten av Portkod1321? Tycker det var ett mycket fint avslut på serien. Så roligt att verkligen varenda ungdom tittar så man kan diskutera portkod med vem som helst :)
Låten som spelas i introt och slutet är soooo goood. Finns även i akustisk version på sporify.
 
/J

Crunchy

2012-11-27 @ 21:40:00
Yoghurt och Crunchy i ett glas. Med sugrör. Crunchy är bland det godaste som fiiiiiinns. Sen blir det på något sätt mer lyxigt att äta ur ett glas enligt mig. Det här är en bra frukost/mellis.. MUMS.
 
/J

Justin Bieber Shows His Heart

2012-11-26 @ 21:54:00
När jag hörde om denna familj som var med om en bilolycka där föräldrarna dog och barnen överlevde tyckte jag att det var bland det hemskaste jag någonsin hört. Tur att det finns människor med så stort inflytande som använder sin makt till bra saker, som finaste Bieber här. Så sorgligt och fint på samma gång, det går inte att inte gråta när man tittar ♥
 
/J

Breaking Dawn part 2 red carpet

2012-11-25 @ 18:49:00
Kristen Stewart är snygg. Hon har varit fabulous på varenda röd matta under alla premiärer för Breaking Dawn part 2 över hela världen. Ashley Green och Nicki Reed är också riktiga skönheter. Tylor och Robert också... och alla andra. Hah, men på riktigt - den svarta skapelsen Kristen hade i London - m m mmm.
Jag kan fortfarande få rysningar när jag tänker tillbaka på filmen eller lyssnar på the soundtrack. Orkar inte att allt är slut :( Måste läsa om böckerna på jullovet så blir jag lycklig!!
 
/J
 

Crunchy Caramel

2012-11-25 @ 00:14:00
Lördagar med Ida och Jossan = bygga lego, äta glass, planera framtida dagar och titta på brittiska tv-serier.
THAT´S HOW WE ROLL!!!
 
/J

vad är väl en bal på slottet?

2012-11-24 @ 01:19:34
Så jag har ännu inte berättat om hur det var på balen i lördags. Jag försökte skuta upp inlägget då jag inte tog några egna bilder under balen och hade istället tänkt stjäla några som kom upp på facebook men då ingen har lagt upp några bilder så får ni helt enkelt föreställa er det. Lite ego men de enda bilderna jag tog var på mig själv så det blir vad ni får....
 
Vad var då detta för otrolig bal som jag gick på? Jo det var inget annat än KGF Runas årliga höstbal. Det är ett event som vi i flera månader förbereder och fixar inom föreningen. Så för att ta hela upplevelsen från början skulle jag vilja börja redan på förförfesten. Vi var 6 tjejer som gjorde oss i ordning tillsammans hemma hos Mikaela och man kan säga att festen började redan där. Från halv 3 till halv 6 så sminkade jag nästan alla tjejerna samt mig själv, inte för att skryta men dom vart alla sjukt snygga. Kan dock finnas en chans att jag inte hade så mycket med det att göra. Sedan kring 6 tiden så var förfesten i full gång med ca 40 gäster. Min dejt var även såklart där, en kompis vid namn Viktor. Sedan prick klockan 7 bar det av mot balen som i år höll i gasklockorna. Vackert!
 
När vi kom fram var det till en vacker lokal, favoriten hittills av alla bal lokaler. Jag och Viktor lämnade in våra jackor och gick på jakt efter våra platser. Under balens gång vart det god mat, tal, mer god mat, sång, fler tal och mer sång. Vi i Runa sjöng i ordning Runavisan, Balvisan ( stjärnfallet ) och avslutningsvis lärarvisan. Kan möjligen få tag på lärarvisan men vi får se vad jag kan fixa. Efter allt detta vart det obligatorisk vals som jag måste säga gick gallant, otroligt nog, och sen började festen på riktigt. Det vart att ta av sig skorna och dansa till vårt awsome band. Kring 1 tiden någon gång vart det dags att ta av balklänningen och istället göra sig iordning inför efterfesten. Om den säger jag bara vad som händer på efterfesten stays på efterfesten.
 
Till alla er som läst igenom detta inlägg.. jag gillar er extra mycket från och med nu!
PS. för att komma i stäming så har jag under hela detta inläggs skrivande lyssnat på Frank Sinatra och Tony Bennett. MYS

/i

danisnotonfire

2012-11-23 @ 23:13:22
Jag har hittat ännu en snygg brittisk youtubare som man kan stalka om dagarna. Hans namn är Danisnotonfire och jag hittade honom genom Jacksgap (förr er som missat det så är det två väldigt vacka brittiska tvillingar). Jag har hållt på i några dagar men blev precis klar med att kolla igenom alla danisnotonfire videos. 
För alla er som har tumblr så MÅSTE ni titta på den andra videon jag la upp här ovanför vid namn "I will go down with this ship". Den visar det bästa med Dan, att han är otroligt skum... precis som alla på tumblr!
 
Han har även en bästa kompis som han ofta gör videos tillsammans med vid namn Amazingphil, inget för mig men kolla gärna in om ni känner fört. Tillsist.. Jossan HÄR får du se vad jag menar!
 
/i

OMG

2012-11-23 @ 18:59:12
Dagen t-shirt liksom, från Du&Jag i Ockelbo där jag praktiserar - kom och handla!! :D
Nu är det fredag och jag sitter med mamma, mormor och datan i vardagsrummet och väntar på middagen, pappa gör sin goda ceasarsallad!! :D Halva sveriges befolkning är på den svenska hus maffian ikväll men själv ska jag titta på deras intervju med skavlan kl 22. Sen ska jag iväg och jobba natt. faboulus life you know.
 
/J

Portkod 1321

2012-11-23 @ 18:13:54
Den nya populära ungdomsserien på SVTplay. Hörde så många prata om den så jag var tvungen att titta och nu längtar jag till varje nytt avsnitt!! :) titta HÄR
 
16-åriga Agnes och Steph blir påtvingade plastsystrar över en sommar då deras nykära föräldrar drar iväg på kärlekssemester och lämnar dem ensamma tillsammans med Agnes lillasyster Bill i en lägenhet i Stockholm.-SVT.
 
/J

Bieber på AMA 2012

2012-11-22 @ 22:05:00
Justin Biebers uppträder As Long As You Love Me akustiskt och sedan Beauty And A Beat med Nicki Minaj på årets AMA-gala. Så bra!! Såklart han tar hem alla awards han är nominerad till - årets artist till och med. Congratz. Så fint att han hade med sig sin mamma och tog med henne upp på scenen vid ett tacktal också :)
 
/J

TO BE OR NOT TO BE

2012-11-22 @ 00:59:00
Tjenamors! Jag tycker personligen att det är mycket sorgligt när det blir dessa sena inlägg då jag är i skolan/gävle störra delen av dygnet. Idag har jag suttit i massa klassrum i typ 10 timmar... och då kan vi inkludera vi ett prov och massa körkortsteori. Fick en smarrig middag när jag kom hem iallafall - pyttipanna med hamburgedressing<3 En av mina favoriter. mmm. Visst har jag en fin t-shirt? Skaffade den när jag insåg att Shakespeare var någon slags gud.  Men nu ska jag hoppa ner i min underbara säng och sova lite timmar. Sleep tight.
 
/J
 

The Host

2012-11-22 @ 00:17:00
Efter alla vi twilight fans sörjt klart över att the twilight saga nu är över så kan vi börja längta till att Stephenie Meyers andra mästerverk The Host, eller Genom dina ögon som boken heter på svenska, ska bli film. Det kom en jättekort teasertrailer flera månader tillbaka men nu har en riktig trailer äntligen kommit ut. Jag vet inte vad ni tycker men jag måste säga att jag tycker det verkar bli en grym film!
 
Svensk premiär den 19 april 2013
 
/i

snart börjar julkalendern

2012-11-18 @ 21:44:00
Kan vi bara ta några sekunder och freaka ut för att julkalendern snart börjar!?!? Det är knappt två veckor kvar till första advent och då börjar Greveholm 2. Herre, vilken lycka!!! I vårat hem bor det två barn, jag 18 år och min syster 16 år. Vi har redan planerat vad vi ska äta till frukost till första avsnittet och såklart införskaffat årets kalender. SÅ EXCITED.
 
/J

Historieätarna

2012-11-18 @ 21:05:43
Är det någon som kommer ihåg det brillianta programmet Landet Brunsås? Här är Erik Haag och Lotta Lundgren tillbaka tillsammans med självaste Björn Gustafsson som lite gäst i den nya programserier Historieätarna. Jag tycker sånt här är jäkligt intressant. De går igenom gamla tidsepoker och ser hur man levde och framförallt åt på den tiden. Titta på första avsnittet HÄR.
 
/J

Clinique 3 Steg

2012-11-17 @ 17:08:00
För ett tag sedan bestämde jag mig för att köpa ansiktsvård i ett helt paket av samma märke för att slippa använda massa olika produkter hit och dit som som jag inte har någon ordning på.
Jag valde att köpa denna 3-stegs-serien från Clinique och jag har använt produkterna ett tag nu och är faktiskt mycket nöjd!! Det är alltså rengöring, exfoliering och återfuktning.
 
Såhär skriver Clinique själv om serien:
Tack vare tre enkla steg som är utvecklade för just din hudtyp får din hud precis vad den behöver. En mild och grundlig rengöring. Exfoliering som tar bort smuts, döda hudceller och överskottsolja. Återfuktning som stärker hudens fuktbarriär. Varje enskilt steg förbereder huden för optimala resultat vid nästa steg. Efter 3-Stegs Systemet har huden bättre möjligheter att uppta övrig hudvåard, så att produkterna arbetar mer målinriktat och effektivt. Resultatet: En hud som är klarare, vackrare och mer strålande.
 
Har även hört från Ida att deras nattkräm ska vara underbar, så funderar att investera i den med.
Clinique har ganska höga priser, men jag tycker att det är värt det om det fungerar :)
 
/J

Betnér kommenterar

2012-11-17 @ 12:09:00
Alltid lika underhållande att höra vad Magnus Betnér har att säga om saker och ting. Själv tycker jag att vi alla åtminstone borde kunna komma överens om att denna SD-skandal är helt sjuk och oacceptabel? Jag orkar inte höra hur vissa försöker försvara situatuationen.. uscha buscha!
 
/J

hejsan

2012-11-16 @ 21:25:00
Hej, fin kalufs där också ja tack. Nu är det skola, körkort och praktik som gäller hela dagarna så det blir blir lite lite tid över till övrigt men det rullar på! Har hunnit sett Breaking Dawn två gången denna vecka och jag älskar filmen obeskrivligt. ÅH va den var bra!! Nu är det helg och jag ska nog mest plugga och jobba. Men jag mår bra endå liksom. Nu ska jag äta choklad.
 
/J

ma-ma-maraton

2012-11-12 @ 23:56:51
Som de otroligt bra fan vi är så hade Jag, Jossan, Mimmie och Emma ett maraton i lördags med alla filmer inom twiligt serien hitills, förutom då första Breaking Dawn som vi kommer få se innan förhandsvisningen vid midnatt. Vi saknade Olivia och Kristin men dom fick vara med i våra tankar istället. Imorgon blir det twi-mys hela dagen.. (om man räknar bort skolan) :D :D :D
 
/i

The forgotten - Green Day

2012-11-12 @ 23:52:07
Taggar inför Breaking Dawn premiären genom att kolla på denna musik video med Green Days låt The forgotten. Den är nämligen med på soundtracket för Breaking Dawn part 2. Varning innehåller många klipp från den nya filmen! IMORGON FÅR VI ÄNTLIGEN SE DEN :D
 
/i

Well Hello

2012-11-12 @ 19:18:00
Såhäääär glad är jag för att jag är ledig imorgon!! Underbart att kunna vara hemma en dag mitt i veckan och få massa tid att göra saker på! Har även haft mitt tal i svenska nationella idag, var lite nervöst men gick nog bra. Ska spendera resten av denna kväll med plugg till massa prov och körkort så jag kan belöna mig med en film senare innan jag går och lägger mig!
 
Tittar på säsong 6 av Skins just nu.. jag tycker alltid bäst om den säsong jag tittar på och tror aldrig att en ny cast kan slå de gamla men sen tillslut börjar man gilla de nya också. Skulle de inte bli en film av Skins-serien? Guu så bra det skulle bli, med massa skådespelare från varje säsong. Aaah!!
 
/J

MTV EMA 2012

2012-11-11 @ 20:34:00
Ikväll är det EMA 2012!! Wihooo :D Det är så skönt med denna gala då den håller hus i Europa så kan man titta på den live i vanlig tid utan att behöva vara vaken hela natten, hah. Kl 21 ikväll på MTV, live från Frankfurt.
Heidi Klum hostar och artister som Alicia Keys, Rita Ora, FUN, Taylor Swift, och Psy uppträder!
 
/J

warm bodies

2012-11-10 @ 16:30:00
Ännu en trailer!!! Den här gången är det en zomiesfilm men inte vilken zombiefilm som helst utan en där dessa levande döda blir förälskad. Jag måste vara ärlig och säga att jag är mest taggad för skådespelarna Nicholas Hoult från Skins samt Dave Franco den otroligt söta brodern till James Franco. Måste ju säga att de finns nått för alla, lite zombies för killarna samt en kärlekshistoria för tjejerna.. personligen tycker jag om båda! 
Premiär den 1 februari.
 
/i

remember?

2012-11-10 @ 16:22:49
Det bästa med att det börjar bli kallt är att man får börja ha mössa och gömma sina Bad-hair-days!
Så min fredag var inte spenderad på det bästa sättet men jag hoppas mer på lördagen. Jag är fortfarande allmänt förkyld och går bara runt och snuvar, vilket gör att allt blir jobbigt men så är det väl alltid nu på hösten. En annan intressant sak i mitt liv är.. no wait.. inget intressant just nu. Det närmaste roliga i mitt liv är julafton sen efter nyår blir det bara roliga saker så ska inte klaga. Det blir Åre, Egypten och massa annat awsome! 2013 here I come :D  
 
Man måste ju hålla hoppet levande!
 
/i

Shine Bright Like A Diamond

2012-11-09 @ 16:30:00
Stark musikvideo till Rihannas självklara hit Diamonds. Den 19 November släpps hennes nya album Unapologetic och det ska bli så kul att höra alla låtar! Här är the cover:
 
/J

skyfall

2012-11-09 @ 00:02:23
Så under lovet gick jag på den nya bond filmen Skyfall med min pappa. Den har fått massa bra kritik men jag måste säga att jag anser den bara vara helt okej. Det är därför jag gör detta inlägg. Tänkte varna alla som tänkte se den på bio, den är inte värt det. Missförstå mig inte den var ändå bra men kanske mest för att de var just en bond film dock inte tillräckligt värt för att man ska se den på bio. Jag skurken inte var tillräckligt komplex och att när filmen var slut så kändes de som att det fattades massa till storylinen.
 
Om du är ett enormt fan av bond filmerna så gå gärna på bio men annars så tycker jag att det går lika bra att vänta tills.. jaa du vet du kan få tag på den på andra sätt. 
 
/i

James och Dave Franco

2012-11-08 @ 20:07:00
Om man känner sig lite nere kan man titta på det här klippet! James Franco och Dave Franco intervjuar varandra. Vad mer kan man begära? Jag älskar dessa bröder och tycker det är fantastisk roligt när de får ställa egna frågor!! Så kul när dom pratar om Dave i Scrubs eller i slutet med James katter hahaha!!
 
ELLER, så kan man titta på klippen med James och Dave från FunnyorDie som också är roliga:
 haha, i slutet: "just what i thought, you don´t know how to act.."
 
/J

Sholahej

2012-11-07 @ 22:46:04
Det var längesedan jag hade en av dessa dryga vardagar... missade mitt tåg hem med ca fem sekunder och sen var det ersättningsbuss på nästa.. uscha! hatar att slösa tid och tänka på mycket annat man skulle kunna göra än att vänta på ett tåg!! Aja, när jag kom hem blev allting bättre då mamma ringde och frågade om vi skulle köpa pizza!! jag ba: YES PLZ. Förstår ni vad den där kebabtallriken gjorde mig glad? mmm.
 
Får bara mer och mer uppgifter i skolan.. måste verkligen kämpa på nu fram till jul!! Det här är ju faktiskt sista höstterminen någonsin - shieeet. Men nu har jag studerat klart för idag och ska slänga mig i soffan igen och titta på film med Andrew Garfield.. jag kan ha inlett en nytt beroene. haha.
 
/J

prioritize your life

2012-11-07 @ 01:07:45
Två fina bilder tagna av Josefine Forsberg från vår mysiga plugg brunch på lovet som jag hittade i kameran idag. Kände att var tvungna att bli visade för världen.. plus så tog jag inga egna bilder idag så, perfekt!
 
Så skolan är i full gång igen och jag har såklart lyckas blivit sjuk. Jag går runt och snörvlar hela dagarna och idag hade jag även feber. Men det har precis var lov så plugget är inte allt för hemskt antar jag. Hör på den stora optimisten :)  Just nu sitter jag och kollar på vänner(sidenote; jag älskar chandler bing) medan jag väntar på att resultaten om valet i usa ska släppas. Go Obama :D
 
/i
 
 

Safe Haven

2012-11-07 @ 00:24:47
Nicholas Sparks har gjort det igen. Denna film verkar, på trailern, vara ännu en till av hans underbara romantiska mästerverk. Denna gång är huvudrollerna Josh Dunhamel från transformers och life as we know it samt Julianne Hough känd från nya footloose och rock of ages. Filmen har premiär i usa den 8 februari. 
 
/i

snabba pix

2012-11-06 @ 21:53:19
Men shiet va lämpligt att kunna ladda upp bilder här direkt från instagram. Varför kom jag på det nu? haha.
Jag heter josefineforsberg på insta om någon skulle vara intresserad, heeh.
 
Sitter just nu i soffan och myser för mig själv. Ska snart göra lite te, kanske ta fram lite chips och sen ska jag softa framför massa filmer och se om jag orkar vara vaken fram till valet :) Kommer bli jobbigt i skolan imorgon men jaaajaaa. Har skrivti klart min engelska essey så jag är ganska stolt över mig själv! Såg att Rihanna kommer ha en låt på sitt nya album ft. Chris Brown. Är jag dum i huvudet om jag är glad över det? :( ojoj.
 
/J

Vote For Stuff

2012-11-06 @ 19:56:00
Nu kan vi i Sverige inte påverka valet borta i Amerika så mycket men jag tycker fortfarande vi ska bry oss lite.
Här ovan är ett klipp med många välkända celebs som uppmanar amerikanerna att rösta. Så underbart roligt med Leonardo DiCaprio och Jonah Hill, ahahahhaah!!!!!!!
 
Inatt kl 01.30 kan man följa valet live på svt1! Blir det Obama eller Romney? Jag tycker det är rätt så spännande så jag ska försöka hålla mig vaken och titta :)
 
/J 

it's time

2012-11-05 @ 21:57:38
Höstlovet är slut och det är bara att komma tillbaka till verkligheten. Så för att sammanfatta mitt lov lite snabbt så kan jag säga att första delen var jag hemma hos mamma och det var som vanligt jätte mysigt. Jag hann vara lite med Jossan, vi åt god mat, var produktiva och funderade på livet rent allmänt som vanligt. Jag åkte sedan upp till norrland för att träffa pappa och Anna. I princip var det enda vi gjorde var att äta god mat och titta på massa film och serier. Gick även på nya skyfall med pappa men ska försöka berätta allt om just den i ett annat inlägg. Det vart lite halloween även för mig men har tyvärr inga bilder. Kan dock ha en bild på min pappa som även han gick på lite halloween skoj. Han var transa, många fina bilder finns det som jag ska försöka få tag på bara för er(mig)!
 
Nu blir det till att förbereda svenska tal och plugga kemi. Som sagt, Tillbaka till verkligheten...
 
/i

star wars news

2012-11-05 @ 21:44:57
Ett sjukt random klipp med star wars på sin ära!
 
Varning för nerd news! Som det flesta kanske har hört, och med de flesta så menar jag alla nördar i världen, så har Disney köpt upp företaget Lucasfilms vilket i sin tur även betyder att Disney nu äger Star Wars filmerna och allt som har att göra med deras framtid. Disney har gått ut med att de kommer göra minst så långt som episode 7,8 &9. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag tror helt enkelt jag bara väntar och ser. Man vet aldrig de kanske gör de bra.
 
Sidenote. Genom att köpa Lucasfilms äger nu Disney även alla Indiana Jones filmerna. Det tror jag kan bli grymt!
 
/i

Helloo Monday

2012-11-05 @ 17:06:14
Jahapp, då var lovet slut. Det gick lite för snabbt enligt mig. Tiden går för snabbt. Har insett att en dag är så kort i tid, man hinner inte med någonting. Hörde någonstans att efter 2012 kommer vi uppfatta tiden mycket bättre, så jag hoppas dagarna känns längre då. mm.
 
Tog iallafall ett tidigt tåg hem efter skolan och ska försöka plugga på ganska mycket ikväll. Har både prov, inlämningar och tal att förbreda. Sitter och tittar på The Amazing Spiderman igen med pappa. Scenen i musikrummet är så bra, haha!! Imorgon är det ju val i Amerika också, ska försöka hålla mig uppe och titta för det är ju rätt så spännande faktiskt.
 
/J
 

Struck By Lightning

2012-11-05 @ 13:00:23
Den här filmen ser riktigt mysig ut :) Så roligt att se Chris Colfer som huvudroll  (som tydligen också är writer till filmen såg jag nu)! Jag älskar ungdomsfilmer och man ser i trailern att det är många bra skådespelare med så den här ser jag fram emot. Har premiär i början av 2013.
 
/J

Emma Stone & Andrew Garfield

2012-11-04 @ 19:14:00
Tittade på The Amazing Spiderman och blev mycket positivt överraskad. En stor anledning till att filmen är så bra är de duktiga skådespelarna Emma Stone och Andrew Garfield. Här är nytagna bilder på paret efter de ätit lunch någonstans och bestämde sig för att passa på att skriva ett meddelande på servetter till the paparazzis.:
“We just found out that there were paparazzi outside the restaurant we were eating in. So… why not take this opportunity to bring attention to organizations that need and deserve it, http://www.wwo.org/ and www.gildasclubnyc.org Have A Great Day!”
 
Vilka underbara människor!!
(nu kan man ju passa på att klicka på länkarna hehehe.)
 
/J

I Ate All Their Halloween Candy

2012-11-03 @ 15:47:50
Jimmy Kimmel säger åt föräldrar att filma sina barn när de säger att de ätit upp allt deras halloween godis.
Så hemskt att dom blir så ledsna, hahah och barnen i slutet är så sööta :)
 
Här är förra årets video också ahahah:
 
/J

Friterade Räkor

2012-11-03 @ 13:11:56
Nämen haaaj! Här sitter jag och poserar med min thai-låda!! Så stolt över mig själv som äter thai till lunch, det känns så hippt och välfärdat!! Ska alltså äta mina friterade räkor nu och titta på nya spiderman, jag har ju inte sett den än och alla går runt och säger att den är asbra så nu jäävlar :D Ikväll ska jag på halloween-middag hos grannarna.. bara jag kan bestämma mig för vad jag vill klä ut mig till!! AAmen nu ska jag titta på Andrew Garfield i tajta kläder så vi hör sen. hejo.
 
/J

1D - Little Things

2012-11-02 @ 23:48:27
Ååå så fint!! Älskar det här lugna när man får höra deras röster!! Zaaaayn. jag dör!!
Killarna är ju i Sverige idag och gästar Xfactor. Jag blir så glad av tanken att jag är i samma land som dom, hah.
Idag släpptes även biljetterna till konserten i Friends Arena i Maj! Skulle vara underbart att gå på men vi får se hur det blir :) SÅ EXCITED inför nya albumet!!
 
/J

Två På Resa

2012-11-01 @ 19:35:00
Om man inte har någonting speciellt att göra denna mörka höstlovs-kväll tycker jag att man kan ta och titta på dessa tre första avsnitt av det nya programet TVÅ PÅ RESA från svtplay. Det är 30 minuters program där svenska profiler åker till ett land/stad som dom har någon personlig relation till. Tyckte det var både roligt och intressant att titta på :)
 
Ovan är bara klipp men om man vill titta på hela avsnitten kan man trycka här nedan:  
Kodjo Akolor med Gina Dirawi  åker till Ghana
Bill Skarsgårs med kompis åker till Los Angeles
Petter med polare åker till Indonesien
 
/J

RSS 2.0