sincerely yours

2012-12-07 @ 00:19:00
Just nu känner jag att jag bara vill gömma mig bakom mitt hår!
 
Som Josefine sa i hennes förra inlägg.. det var inte igår man skrev här och jag tänker ge samma förklaring som Jossan; kämpa-tills-du-dör-med-skolarbetet. Det är sjukt mycket nu och kommer vara det fram tills den 20:e december men det finns faktiskt ett ljus i denna mörka tunnel vi kallar vinter, nämligen JULAFTON. Tror ärligt att julafton är den enda sak som är roligt såhär års och det är därför man lägger ner så mycket tid på den. Maybe..
 
Så plugg är väldigt stor del av mitt liv just nu men jag gör faktiskt andra saker också. Jag är med kompisar och med det menar jag pluggar med kompisar. Jag äter mat och med det menar jag äter en burk majs medan jag kollar på vänner(tv-serien you perv!). Jag tränar inför lucia och med det menar jag sjunga falskt genom ett antal olika julrelaterade sånger. Jag taggar inför julen och med det menar jag att jag TAGGAR INFÖR JULEN.
 
Skrivandet av detta inlägg gjorde att jag började tyckta synd om mig själv som den vita, hetrosexuella, medelklass tjej som jag är och tänker nu därför lägga mig i sängen, äta x antal mandariner och kolla på The breakfast club innan jag somnar. GO NATT!
 
PS. Skypar just nu med två awesome tjejer som är otroligt heta samt intelligenta. Sån tur har jag och puss till dom! 
 
/i

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0